Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Havsvømning indebærer måske mere udstyr end du lige havde regnet med til at starte med. Dette gælder især hvis du er blandt dem, der gerne vil svømme i havet hele året rundt – og dem bliver der kun flere og flere af. Der er mange gode grunder til at komme i gang med havsvømning, så her fortæller vi dig hvad slags udstyr du har brug for.

Find en god svømmedragt

Det er helt essentielt at finde en god svømmedragt hvis du gerne vil svømme i havet hele året rundt. Svømmedragter findes i alle kvaliteter og farver, og har forskellige egenskaber. De mange forskellige dragter er til forskellige behov, derfor skal du nok lave lidt research inden du vælger den du har lyst til at bruge til din havsvømning. Der er mange der kunne have brug for en god svømmedragt, for at få mere ud af at svømme i havet hele året. Hvis du også tilhører dem der laver Triathlon, er en svømmedragt en perfekt investering.

Især hvis du kommer ofte i vandet, er en svømmedragt til havsvømning en god investering. En svømmedragt minder på mange måder om en våddragt eller surfedragt pg den er lavet for at holde dig varm når du svømmer, men også for at give dig god position i vandet. En god svømmedragt har altså flere fordele end bare at holde på varmen når du svømmer. De fleste modeller kommer både i en herre og dame-udgave, det er fordi det er forskellig pasform på modellerne, og fordi de skal sidde forholdsvis tæt på kroppen, men ikke skabe ubehag.

En god grund til at anskaffe sig en svømmedragt er, at det er en god ide at holde sig varm når man svømmer i koldt vand. Det kan faktisk være farligt at svømme i koldt vand for langt fra land. Det derfor helt essentielt at have en god svømmedragt så man kan holde varmen, hvis man svømmer i vand der har en temperatur på under 15 grader, og det kommer til at ske tit i Danmark.