Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Måske har du prøvet at dykke en enkelt gang, da du var på ferie for mange år siden, og nu har du fået blod på tanden. Eller det kan være, at du aldrig har prøvet det, men higer efter at komme i gang. Uanset hvad får du brug for det rette udstyr. Dykning er en fantastisk hobby, og det kan læres af enhver. Der findes nærmest ingen anden måde at blive udsat for smuk natur samtidig med, at man befinder sig et miljø med totalt ro. Derfor bør alle prøve dykning mindst én gang i deres liv, og hvis du føler for at tage hobbyen et trin videre, bør du anskaffe noget udstyr. Der er mange ting at tage fat på. Hvis du vil vide mere om dykkerudstyr, så læs med herunder.

Find en våddragt til dit behov

Hvis man ikke lige bor på en ø i Atlanterhavet, hvor vandtemperaturen altid er dejlig lun, så gør man klogt i at anskaffe sig en ordentlig våddragt. Der er mange typer, at vælge imellem. Nogle kan give dig bedre bevægelighed end andre. Disse dragter er til gengæld også ofte tyndere og dermed også koldere at have på. Overvej hvornår på året og hvorhenne i verden, du har tænkt dig, at benytte din våddragt. Hvis du for eksempel regner med at dykke i Danmark, bør du tage højde for, at vandtemperaturen ofte kan gå hen og blive temmelig lav.

UV-jagt – den nye trend inden for dykkersport

Er du ude efter et anderledes og måske lidt mere udfordrende dykkereventyr, bør du overveje UV-jagt. UV er en forkortelse af ”undervands” – det bliver dermed også kaldet ”undervandsjagt”. Det er en disciplin, hvor man dykker uden iltflaske og går på jagt med fx en harpun eller et spyd. Til denne dykkerform bruges en helt særlig type udstyr. Find udstyr til UV-jagt, hvis denne nye trend lyder som noget for dig. Det er både udfordrende, sjovt og spændende – så hvorfor ikke prøve?