Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Kango Lady LL

Varenummer (SKU): 2217-2584 Kategorier: ,

kr. 2.795,00

Kango inderdragt er lavet i Polartec Power Stretch fleece i højeste densitet. Denne dragt er designet til at give det ønskede niveau af varme, maksimal fleksibilitet og komfort.
Den er en ideel til at udforske kolde og moderate vanddybder til kortere og r … læs mere her

Er Kango Lady LL på lager?

Annonce
Køb Kango Lady LL

(14 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Kango Lady LL

  • Navn: Kango Lady LL
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 2795.00
  • VareID: 2217-2584
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Kango Lady LL til dykning

Dykning er blevet mere og mere populært, og det uanset om vi snakker om fridykning eller flaskedykning. Og ligegyldigt hvor den massive interesse stammer fra, skal man bruge noget ordentligt dykkerudstyr. Webshoppens store kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, har altid placeret sig selv højt på salgslisten inden for dykkerudstyr. Et sikkert dyk er et godt dyk, og det mundheld gælder også i Norden, og heldigvis kan du i webshoppen finde det grej der holder, og som gør dit dyk mere sikkert. Dine oplevelser når du dykker gør din dag meget bedre, mens du har din ny-indkøbte Kango Lady LL med, så bliver smilet lige lidt bredere.

Køber dykkerudstyr billigt online

Kango Lady LL får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kango Lady LL ved den velkendte shop Pro Dive, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Tjek om Kango Lady LL er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

14 reviews for Kango Lady LL

Vær den første til at anmelde “Kango Lady LL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *