Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Kango Lady S

Varenummer (SKU): 2217-2577 Kategorier: ,

kr. 2.795,00

Kango inderdragt er lavet i Polartec Power Stretch fleece i højeste densitet. Denne dragt er designet til at give det ønskede niveau af varme, maksimal fleksibilitet og komfort.
Den er en ideel til at udforske kolde og moderate vanddybder til kortere og r … læs mere her

Er Kango Lady S på lager?

Annonce
Køb Kango Lady S

(47 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Kango Lady S

  • Navn: Kango Lady S
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 2795.00
  • VareID: 2217-2577
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Kango Lady S til dykning

Dykning har gennem de seneste år fået en stor opblomstring, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Underordnet hvad der har skabt den store interesse, skal man bruge noget ordentligt dykkerudstyr. Den altid storsælgende varekategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, er en de kategorier indenfor dykning der sælger rigtig godt. Sikkerheden er altid det vigtigste, og det gælder også dyk i havet på din ferie, her i shoppen kan du finde varer, der hjælper dig til et sikkert dyk. Oplevelser under vandet gør din dag meget bedre, når du så også har Kango Lady S med, så bliver smilet lige lidt bredere.

Køber dykkerudstyr billigt online

Kango Lady S fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kango Lady S ved den velkendte shop Pro Dive, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Tjek om Kango Lady S er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

47 reviews for Kango Lady S

Vær den første til at anmelde “Kango Lady S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *