Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Kango SL

Varenummer (SKU): 2216-2561 Kategorier: ,

kr. 2.795,00

Kango inderdragt er lavet i Polartec Power Stretch fleece i højeste densitet. Denne dragt er designet til at give det ønskede niveau af varme, maksimal fleksibilitet og komfort.
Den er en ideel til at udforske kolde og moderate vanddybder til kortere og r … læs mere her

Er Kango SL på lager?

Annonce
Køb Kango SL

(50 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Kango SL

  • Navn: Kango SL
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 2795.00
  • VareID: 2216-2561
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Kango SL til dykning

Populariten på dykning er gennem de sidste år steget betragteligt, og det uanset om vi snakker om fridykning eller flaskedykning. Underordnet hvad der har skabt den store interesse, har alle brug for noget solidt grej, der kan holde i flere år. Webshoppens store kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, giver dig rigtig meget god kvalitet for pengene. Sikkerheden er altid det vigtigste, og det gælder også dyk i søer rundt omkring, og du kan her i det store sortiment finde dykkerudstyr i god kvalitet, som du kan stole på. Oplevelser under vandet bringer dig tættere på naturen, når du tager din nye Kango SL med, er du ret sikker på et skønt dyk.

Køber dykkerudstyr billigt online

Kango SL kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kango SL i den kendte webshop Pro Dive, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tjek om Kango SL er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

50 reviews for Kango SL

Vær den første til at anmelde “Kango SL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *