Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Kango S

Varenummer (SKU): 2216-2560 Kategorier: ,

kr. 2.795,00

Kango inderdragt er lavet i Polartec Power Stretch fleece i højeste densitet. Denne dragt er designet til at give det ønskede niveau af varme, maksimal fleksibilitet og komfort.
Den er en ideel til at udforske kolde og moderate vanddybder til kortere og r … læs mere her

Er Kango S på lager?

Annonce
Køb Kango S

(31 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Kango S

  • Navn: Kango S
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 2795.00
  • VareID: 2216-2560
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Kango S til dykning

Populariten på dykning er gennem de sidste år steget betragteligt, og det gælder både flaskedykning og fridykning. Underordnet hvad der har skabt den store interesse, skal udstyret være i orden, da det også har meget med sikkerhed at gøre. Den altid storsælgende varekategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, giver dig rigtig meget god kvalitet for pengene. Dyk sikkert når du dykker, og det gælder alle steder og bestemt også i Thailand, og i det store udvalg af kvalitets dykkerudstyr kan du finde en hel del sikkerhedsprodukter. Dine oplevelser når du dykker bringer dig tættere på naturen, når du tager din nye Kango S med, så bliver smilet lige lidt bredere.

Køber dykkerudstyr billigt online

Kango S er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Kango S i den kendte webshop Pro Dive, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tjek om Kango S er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

31 reviews for Kango S

Vær den første til at anmelde “Kango S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *