Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Kango XS

Varenummer (SKU): 2216-2559 Kategorier: ,

kr. 2.795,00

Kango inderdragt er lavet i Polartec Power Stretch fleece i højeste densitet. Denne dragt er designet til at give det ønskede niveau af varme, maksimal fleksibilitet og komfort.
Den er en ideel til at udforske kolde og moderate vanddybder til kortere og r … læs mere her

Er Kango XS på lager?

Annonce
Køb Kango XS

(100 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Kango XS

  • Navn: Kango XS
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 2795.00
  • VareID: 2216-2559
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Kango XS til dykning

Aldrig har dykning været så populært over hele verden, og det uanset om vi snakker om fridykning eller flaskedykning. Uanset hvordan interessen er opstået, skal udstyret være i orden, da det også har meget med sikkerhed at gøre. Den utrolig kvalitetsbevidste varekategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, har nogle rigtig gode bud på varer i god kvalitet. Husk altid at sikkerhed kommer først, når man dykker. Det gælder også når du dykker i Europa, og heldigvis kan du i webshoppen finde varer med indbygget sikkerhed. Dine oplevelser når du dykker er en god afveksling til en pool-ferie, mens du har din ny-indkøbte Kango XS med, er der stor glæde ved at bruge noget godt grej.

Køber dykkerudstyr billigt online

Kango XS er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Kango XS hos onlineshoppen Pro Dive, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Tjek om Kango XS er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

100 reviews for Kango XS

Vær den første til at anmelde “Kango XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *