Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Minorca Shorty boots XXL (46-47)

Varenummer (SKU): 2200-2524 Kategorier: ,

kr. 369,00

Gør dig klar til at erobre stranden og vandet med vores lækre badesko! Vores 3 mm neopren sko er perfekte til en stenet strand, SUP, dykning og snorkling. Med super elastisk materiale og skridsikre såler i behageligt blødt gummi, vil du opleve en fantasti … læs mere her

Er Minorca Shorty boots XXL (46-47) på lager?

Annonce
Køb Minorca Shorty boots XXL (46-47)

(96 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Minorca Shorty boots XXL (46-47)

  • Navn: Minorca Shorty boots XXL (46-47)
  • Produktkategori: Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko
  • Pris: DKK 369.00
  • VareID: 2200-2524
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Minorca Shorty boots XXL (46-47) til dykning

Aldrig har dykning været så populært over hele verden, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Underordnet hvad der har skabt den store interesse, skal man bruge noget ordentligt dykkerudstyr. Vores populære kategori Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko, er en de kategorier indenfor dykning der sælger rigtig godt. Du må aldrig gå på kompromis med din og andres sikkerhed, når du dykker i Rødehavet, og du kan her i det store sortiment finde dykkerudstyr i god kvalitet, som du kan stole på. Indtryk under havoverfladen er en god afveksling til en pool-ferie, mens du har din ny-indkøbte Minorca Shorty boots XXL (46-47) med, er du ret sikker på et skønt dyk.

Køber dykkerudstyr billigt online

Minorca Shorty boots XXL (46-47) er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Minorca Shorty boots XXL (46-47) i den kendte webshop Pro Dive, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Tjek om Minorca Shorty boots XXL (46-47) er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

96 reviews for Minorca Shorty boots XXL (46-47)

Vær den første til at anmelde “Minorca Shorty boots XXL (46-47)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *