Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Minorca Shorty boots M (40-41)

Varenummer (SKU): 2200-2521 Kategorier: ,

kr. 369,00

Gør dig klar til at erobre stranden og vandet med vores lækre badesko! Vores 3 mm neopren sko er perfekte til en stenet strand, SUP, dykning og snorkling. Med super elastisk materiale og skridsikre såler i behageligt blødt gummi, vil du opleve en fantasti … læs mere her

Er Minorca Shorty boots M (40-41) på lager?

Annonce
Køb Minorca Shorty boots M (40-41)

(60 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Minorca Shorty boots M (40-41)

  • Navn: Minorca Shorty boots M (40-41)
  • Produktkategori: Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko
  • Pris: DKK 369.00
  • VareID: 2200-2521
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Minorca Shorty boots M (40-41) til dykning

Dykning er blevet mere og mere populært, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Lige meget hvor den store interesse kommer fra, skal udstyret være i orden, da det også har meget med sikkerhed at gøre. Webshoppens store kategori Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko, er en de kategorier indenfor dykning der sælger rigtig godt. Dyk sikkert når du dykker, og det gælder alle steder og bestemt også i Danmark, og det hjælper shoppen her dig med, du kan nemlig finde de ting, du skal bruge for at gøre dit dyk sikrere. Oplevelser under vandet er beroligende for sindet, når du tager din nye Minorca Shorty boots M (40-41) med, er du næsten sikker på et godt dyk.

Køber dykkerudstyr billigt online

Minorca Shorty boots M (40-41) får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Støvler / Sko / Neoprensokker > Sko. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Minorca Shorty boots M (40-41) i den kendte webshop Pro Dive, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Tjek om Minorca Shorty boots M (40-41) er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

60 reviews for Minorca Shorty boots M (40-41)

Vær den første til at anmelde “Minorca Shorty boots M (40-41)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *