Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Varmehandsker XS

Varenummer (SKU): 2118-2255 Kategorier: ,

kr. 1.707,00

Santi’s varmehandsker er en del Santi Heating System, som kan bestå af én eller flere dele, såsom handsker, vest eller inderdragt (kræver min. ekstern batteri og thermo valve / connector).
 
Systemet gør at man kan bruge hansker alene eller sammen med v … læs mere her

Er Varmehandsker XS på lager?

Annonce
Køb Varmehandsker XS

(38 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta Varmehandsker XS

  • Navn: Varmehandsker XS
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Varmesystemer
  • Pris: DKK 1707.00
  • VareID: 2118-2255
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

Varmehandsker XS til dykning

Dykning har gennem de seneste år fået en stor opblomstring, og både flaskedykning og fridykning er begge områder i stor vækst. Uanset hvordan interessen er opstået, skal man bruge noget ordentligt dykkerudstyr. Den altid storsælgende varekategori Tørdragter / Beklædning > Varmesystemer, indeholder de helt rigtige produkter til dig, der vil have grej i god kvalitet. Sikkerheden er altid det vigtigste, og det gælder også dyk i Danmark, her i shoppen kan du finde dykkerudstyr i god kvalitet, som du kan stole på. Indtryk under havoverfladen er beroligende for sindet, når du tager din nye Varmehandsker XS med dig, gør det bestemt ikke din oplevelse dårligere.

Køber dykkerudstyr billigt online

Varmehandsker XS fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Tørdragter / Beklædning > Varmesystemer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Varmehandsker XS online hos webshoppen Pro Dive, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være produktet er på siden. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tjek om Varmehandsker XS er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

38 reviews for Varmehandsker XS

Vær den første til at anmelde “Varmehandsker XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *