Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

M2-maske Grøn camo

Varenummer (SKU): 446-2068 Kategorier: ,

kr. 225,00

Scorpena model M-maske er en lav-volumen maske med et godt synsfelt og ultra-blød silikoneskørt. Kommer i maskekasse Fås i farverne: Blå camo, brun camo pg grøn camo … læs mere her

Er M2-maske Grøn camo på lager?

Annonce
Køb M2-maske Grøn camo

(92 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta M2-maske Grøn camo

  • Navn: M2-maske Grøn camo
  • Produktkategori: UV jagt / Tilbehør > Masker og snorkler
  • Pris: DKK 225.00
  • VareID: 446-2068
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

M2-maske Grøn camo til dykning

Dykning er blevet mere og mere populært, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Og ligegyldigt hvor den massive interesse stammer fra, har alle brug for noget solidt grej, der kan holde i flere år. Den utrolig kvalitetsbevidste varekategori UV jagt / Tilbehør > Masker og snorkler, har nogle rigtig gode bud på varer i god kvalitet. Når du dykker, er sikkerheden altid vigtig, også når du dykker i Europa, og det hjælper shoppen her dig med, du kan nemlig finde det grej der holder, og som gør dit dyk mere sikkert. Dine oplevelser når du dykker gør din dag meget bedre, og når du har M2-maske Grøn camo med, er du ret sikker på et skønt dyk.

Køber dykkerudstyr billigt online

M2-maske Grøn camo er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori UV jagt / Tilbehør > Masker og snorkler. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres M2-maske Grøn camo fra den meget brugte forhandler Pro Dive, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Tjek om M2-maske Grøn camo er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

92 reviews for M2-maske Grøn camo

Vær den første til at anmelde “M2-maske Grøn camo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *