Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

SANTI BZ400X LL

Varenummer (SKU): 169-867 Kategorier: ,

kr. 4.200,00

SANTI’s varmeste inderdragt (unden indlagt varme). Den er specielt velegnet til brug i koldt vand under 7grader, eller til dybere decodykning. Dragten er lavet Thinsulate og har blødt fór indvendigt og polyamid udenpå.
 
Egenskaber:
To-vejs lynlås fora … læs mere her

Er SANTI BZ400X LL på lager?

Annonce
Køb SANTI BZ400X LL

(99 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta SANTI BZ400X LL

  • Navn: SANTI BZ400X LL
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 4200.00
  • VareID: 169-867
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

SANTI BZ400X LL til dykning

Aldrig har dykning været så populært over hele verden, og det gælder både flaskedykning og fridykning. Uanset hvordan interessen er opstået, er det vigtigt med noget pålideligt udstyr. Den eftertragtede varekategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, har altid placeret sig selv højt på salgslisten inden for dykkerudstyr. Sikkerheden er altid det vigtigste, og det gælder også dyk i Middelhavet, og i det store udvalg af kvalitets dykkerudstyr kan du finde det grej der holder, og som gør dit dyk mere sikkert. Dine oplevelser når du dykker gør din dag meget bedre, mens du har din ny-indkøbte SANTI BZ400X LL med, er der stor glæde ved at bruge noget godt grej.

Køber dykkerudstyr billigt online

SANTI BZ400X LL er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres SANTI BZ400X LL fra den meget brugte forhandler Pro Dive, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Tjek om SANTI BZ400X LL er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

99 reviews for SANTI BZ400X LL

Vær den første til at anmelde “SANTI BZ400X LL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *