Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

En masse firmaer på nettet frembyder i øjeblikket et stort udvalg af leveringsformer. En af de mest benyttede er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når du har tid. Fragtløsningen er nemlig særligt let, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige løsning til levering.

Du kan på samme måde foretrække at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragtformen bliver ofte en kende mere pebret, men også ret gnidningsløs. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du lever nærved e-forhandlerens adresse.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret vigtig i tilfælde af at du har brug for ordren om et øjeblik, og med det formål er det øjensynligt klogt at vi gransker den anslåede leveringstid for det respektive produkt.

En hel del e-forretninger giver løfte om levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men som ikke desto mindre betinges af at ordren placeres inden et konkret tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted forud for at lagerpersonalet får fri.

Nogle internet handler byder på fragt uden betaling, men oftest kun når der købes for en præcis sum. Som alternativ bør du overveje den mest prisbevidste fragtmulighed, der oftest – hvad end du opholder sig nær København, Brønderslev eller Grindsted – vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende

Det er i dag ret overkommeligt for alle at finde de bedste priser fra diverse internet forhandlere i Danmark og herved har flertallet af webshops været presset til at at nedbringe prisniveauet på en række af deres produkter – til juniorer, samt til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange love portofri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at eftergå nogle forskellige e-butikker efter udsalg forinden du shopper, således at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.

Du skal dog ikke overse, at i tilfælde af at en e-forhandler afsætter deres produkter til salg for en pris som er usædvanlig favorabel, så bør det for det meste være en varsel om en uoprigtig internet forhandler. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under et regelsæt, hvilket beskytter køberen imod bedrageriske online shops.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at dække regningen ude i fremtiden.

Forud for at nogen handler i en forhandler på nettet kan de for at være sikker gennemgå shoppens betingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde.

Alternativet kunne være at se om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en indikator for at webshoppen efterlever de officielle regler, og at internet webshoppen fra tid til anden overvåges af fagfolk der er meget bekendte med lovgivningen. Dette er en god lejlighed til støtte, når du møder vanskeligheder med din shopping.

Ligeledes foreslår vi at du er obs på de mest basale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, som for eksempel den byttepolitik e-handlen garanterer. Her er det på samme måde vigtigt, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb, om man er herre eller dame.

Den mest letkøbte metode til levering

Trustpilot frembyder ret så relevante chancer for at se nærmere på en række andre forbrugeres iagttagelser og af den grund er det fornuftigt, at du eksaminerer online virksomhedens bedømmelser inden du handler.

Facebook tilbyder derudover ganske gunstige chancer for at få en idé om online shoppens popularitet. Tilmed ser vi mange forretninger på nettet hvor du kan aflevere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes bør udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Anvisninger angående varer og netshops ajourføres løbende, men vi tager ikke ansvar for ændringer der er udført siden vi sidste gang opdaterede sidens oplysninger.