Træningssamling Dybde 2016

Fridykkerudvalget under DSF bruger dette forum til at kommunikere med alle fridykkerinteresserede i Danmark.
Du er velkommen til at stille spørgsmål her - vi vil svare tilbage så snart vi kan.

Træningssamling Dybde 2016

Indlægaf tuekappel » 20 apr 2016, 07:28

FridykkerUdvalget under DSF vil gerne støtte de idrætslige og sociale kvaliteter ved fridykning, og arrangerer derfor Træningssamling i Dybde-fridykning; Fredag 3 Juni til søndag den 5 Juni, i Hemmoor KreideSee. Vi har valgt at lægge arrangementet samtidig med at mange KFK’er tager på tur derned, i erkendelse af, at hvis vi arrangerede en anden weekend; ville vi nok ikke få mange deltagere.
Deltagere er selv ansvarlige for al transport, overnatning, bespisning etc., vi vil gerne stå for at arrangere (noget af) træningen. Der er godt booket op i hytterne allerede, men der er mange andre overnatningsmuligheder i området; AirBNB, leje af telt/campingvogne etc.
FridykkerUdvalget vil arrangere forskellige trænings-sessions med dygtige instruktører, med hovedfokus på intro til dybdedyk. Så er du uerfaren i dybde-disciplinerne, vil denne tur være et glimrende sted at starte. Der vil selvfølgelig være fuld sikkerhed under alle dyk. Vi håber på stort fremmøde fra hele fridykker-Danmark, kommentér med din interesse på denne tråd, så kan vi få en idé om, hvem der kommer med. Tilmelding vil være nødvendig og bindende, vi skal nok melde en frist ud. Alle formaliteter beskriver vi senere; tilmelding, program, pakkeliste, etc. Vel mødt!

Mvh
FridykkerUdvalget
Tue Kappel
Københavns Fridykkerklub
Arkitekt MAA, underviser
Brugeravatar
tuekappel
 
Indlæg: 234
Tilmeldt: 19 jul 2011, 23:46
Geografisk sted: Frederiksberg

Tilbage til Fridykkerudvalget under DSF

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst