Fridykkersommertur til Gozo uge 30, 2014

- Nyheder, debat, fælleskørsel, overnatning mm

Re: Fridykkersommertur til Gozo uge 30, 2014

Indlægaf Jesper Stechmann » 27 mar 2014, 11:44

Fly til Malta ;)
Jesper Stechmann

Aida Dommer
Fridykker Instruktør Træner
http://www.innerdive.dk
http://www.innerdivemalta.com
Brugeravatar
Jesper Stechmann
 
Indlæg: 352
Tilmeldt: 19 jul 2011, 11:19
Geografisk sted: Malta

Re: Fridykkersommertur til Gozo uge 30, 2014

Indlægaf pmws » 29 jun 2014, 16:13

Hej alle Gozo-folk,

Lige en frisk status fra Gozo hvor jeg lige har været en uge med familien. Det blev til to dage fridykning med Antje, min fridykker-ven fra Gozo. Jeg har nu været dernede 3 gange, og det er super-fedt hver gang.

Vandet:
Fantastisk, klart, men lidt koldt (24 C). min 1½ mm dragt var kold efter 1 time, selv med sokker.
Jeg så ikke mange brandmænd i år, men det svinger med strøm osv, så hold øje, de er slemme, specielt de små (Ø8 cm) lilla sataner.

Vejret:
Varmt, 32 grader midt på dagen. Det blæser nogen dage, så dyk på læsiden (fralandsvind), hvor er ikke er for mange bølger.

Dykkercenter:
Jeg dykkede med Antje, divemaster på Calypso i Marsalforn: http://calypsodivers.com/. Der er ikke mange fridykkere på Gozo, men hun er en af dem. Hun er ikke instruktør, og dykker slet ikke på Jesper Stechmann's niveau. Men hun har flaskedykket rundt om Gozo's kyst hver uge i 8 år, og kender alle de gode steder, så hun er værd at tale med. Og måske få med som guide en dag eller to?

Gode steder:
Det er nemt at finde dybt vand at træne på. F.eks. er det en meget kort svømmetur fra The Blue Hole for at finde 75 m. Jeg har mest leget og pjattet i grotter, dive-throughs osv. Jeg anbefaler The Chimney, Blue Hole, Blue Cathedral, som oplagte oplevelsesdyk.

Maden:
Jeg kan anbefale La Stanza tæt ved Victoria (http://www.lastanzarestaurant.com/). Den er for nyligt overtaget af franske Cedric, der var en en god fridykker og UV jæger, indtil hjertet sagde nej. Maden er rigtig god, lidt i den dyre ende (vi spiste 4 voksne+3 børn for 130 EUR), de gør sig umage.

Kan i alle have en rigtig god tur. Det bliver mega-fedt.

Peter
pmws
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 24 feb 2012, 16:12

Foregående

Tilbage til Konkurrencer og ture

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 2 gæster